Sunday, 27 January 2013

Kisah Masa I Kerja Partime Selepas SPM



I ambik spm tahun 1992.study untuk spm memang i buat betul2 sungguh pun i ni sebenarnya pemalas jugak.tapi bila tiba spm i study sungguh2.macam nak gila.sure u all takkan percaya.maklumlah masa kecik dulu dah kena f**k,lepas tu masuk asrama pun kena f**k lagi,sure u all ingat i ni perempuan jalang.ingat s*x saja.u silap.bila tiba time serious i buat betul2.thats why i get 11 agg for spm.believe it??.so i pun apllylah kat UPU untuk masuk universiti tempatan.mal pun begitu jugak.dia tulis surat kat i kata nak masuk U yang sama dengan i.i tak kisah asalkan per kara lalu tak berulang lagi.imah nak ambik ITM masa tu,ros apply for ITM cos result dia taklah baik sangat.bulan 1 1993 i dapat kerja part time kat satu supermarket kat kampung i.jauh jugak dari rumah i,kira2 15 km.i mulanya keberatan tapi kerana keluarga i kuatkan jugak semangat untuk bekerja.sapa yang tak sedih tengok adik2 pakai baju buruk.tu pun ada yang adikberadik sebelah bapa i bagi.malu jugak tapi apa nak buat. sungguhpuh cuma tanggung 3 beradik kami bapa i still berhutang banyak masa i masuk asrama cos dia pinjam dari member dia ,000 untuk tanggung duit belanja i.biasiswa yang i dapat cuma bantuan buku teks saja.duit belanja i tak dapat sebab pihak asrama kata "orang lain lagi banyak adik beradik dari kamu so jangan mengharap".betullah apa yang dia kata.i tak dapat scholar.i terima walau pahit.member i hampir semua dapat scholar sebab adik diaorang sampai3,4 tak campur lagi abang kakak .so i bekerjalah*paksa diri demi ganti balik duit keluarga i hutang tu. bos kat supermarket i tu baik hati.dia sediakan bilik asrama untuk I supaya i tak perlu berulang lagi kerumah.phone siap ada sekali dalam bilik tu.shower room dan macam lagi umpama hotel first class.i kongsi bilik tu dengan 2 lagi budak gals.dia orang pun baru lepas spm.tapi I tak kenal diaorang sebelum ni.sorang nama faezah dan sorang lagi nama hamidah.(p/s sorry tulis nama u all).faezah budak sabah,K.K dan hamidah budak miri.dua2 single lagi tapi i rasa hamidah tu macam dah berpunya tapi tak nak mengaku bila i tanya.kita orang pergi kerja just jalan kaki saja.super tu cuma 6 blok dari tempat tinggal kami.dekatlah tu. nak dekat mana lagi.bos selalu belanja kitaorang makan kat luar cos kami saja dari luar bandar *********(sorry i tak boleh bagitau-i pun ada privacy).budak lain semua dari tempat tu jugak.i kerja bahagian kain,kira kalau nak beli kain hela ke datang kat i ler.i tak ingat sangatlah kalau tak silap masa tu baju kurung nak buat satu meter dalam .tu kalau yang murah.yang mahal masa tu mungkin dalam semeter pun ada.kalau kain satin atau baldu.i lupalah sorry kalau silap.kisah lama. faezah bahagian jeans,situ ramai guys yang tackle dia.bahagian jeans memang majoriti lelaki(eh macam majoriti mengundi pulak).hamidah pulak kat bahagian perempuan,pakaian.dekat dengan faezah tapi situ tak ada guys.all gals.bahagian i pun macam tu jugak.kami dapat potongan 10% kalau beli apa2 saja barang dalam tu walau kat lain department.kalau supervisor dan atas lagi dapat 15%.duit yang i dapat setiap kali gaji i hantar kat family i di rumah.alah berapa jer.sebulan i cuma buat 0.orang baru lah katakan.kalau lama sikit dapatlah dalam 0 ke atas.i selalu hantar 0 atau lebih kerumah.untuk adik2 i ler.seronok diaorang sebab tak pernah nak rasa kasut baru dan baju baru.kali ni hajat diaorang tercapai.i puas hati.lebihnya i beli alat solek, perempuanlah katakan,baju dan kasut tinggi untuk bergaya sikit.tak nak lah i dipandang rendah oleh yang lain.lepas 3 bulan bekerja,kalau tak silap i pada tengah april berlakulah sesuatu yang sendiri tak sangka.i bukan berniat nak cerita lucah sebagaimana si JK tapi realiti.perlukah kita lari dari realiti???.satu hari tu masa hujung minggu bos i jemput kami bertiga pegi parti kat rumah dia.birthday anak dia hari tu.genap 13 tahun kalau tak silap i.so macam biasa i dengan suit baju kurung bunga biru+pink sikit+merah.memang colourful pun.faiz dan midah asyik puji i sepanjang perjalanan."u ni nak glamer ker?"-faiz."tak lah faiz, dah baju ni i ada i pakailah"-i.sepanjang dalam teksi malam tu asyik cerita topik bab baju i saja.diaorang pun sebenarnya apa kurangnya. midah dengan skirt pendek dia.baju t-shirt apatah jenama,i lupa.faiz pulak dengan skirt labuh hitam belah belakang,baju t-shirt jugak tapi kat luar pakai kot.kami bertiga malam tu lain satu dengan lain,tak nampak geng langsung.i pun heran macammana boleh jadi.selalu faiz jarang menggayakan skirt dia yang belah belakang tu sebab seksi sangat. kalau u all tengok sure tergiur punyalah.i confident.si midah pulak nampak betisnya yang montok putih.stim dibuatnya lelaki yang tengok. kalau i pakai macam tu masa date dengan mal kat tepi tasik dulu sure mal dah f**k i berpuluh kali.sure faraj i tak larat terima batan*g( i tak mahu guna perkataan p***s lagi,nanti ramai marah) mal bertalu2 direntap masuk dalam lubang faraj i.bila cerita bab ni i sendiri rasa nak kan benda tu.pls.....kami tiba di rumah bos pukul 8.30.i rasalah masa tu dah ramai orang kat situ.keluarga bos yang banyak.masa kami keluar teksi ramai yang berpaling especially kat midah yang seksi tu, kalau u all tengok u all pun naik stim surelah.i yang disangka menarik perhatian ramai tak derlah sangat diaorang tengok.kami makan ler hidangan yang special malam tu,pizza isteri bos i.tak sangka isteri bos pandai buat pizza.dia kata buat senang aje,guna oven atau toaster. lepas tu bermacamlah makanan ala barat.kita orang sentaplah sepuas mungkin sebab lepas tu bila balik malas dah nak masak.lepas tu dalam pukul 10.15 macam tu i pegi ler lepak kat verandah rumah bos.masa tu lah jadinya benda ni.i tertengok masa tu dalam satu bilik kat rumah 2 tingkat siap dengan kolam renang tu midah tengah kiss dengan bos.gelap masa dalam bilik tu,i cuma nampak sikit jer.tapi i cerita part yang I nampak sudah lah.bos sambil mengusap punggung midah,kuat meng kiss bibir midah yang tebal tu.i nampak dia selak skirt midah.i ingat nak halang tapi kalau midah tak mahu takkan bos sanggup buat macam tu.i per hatikan saja.lepas tu midah hala muka dia keatas dan bos jilat kat tengkuk.ni i dah rasa dulu so tak lah segan nak tengok.lepas tu bos bukak kancing seluar dia,i tak nampak sangat batan*g bos,tapi i nampak baju dalam midah dah tanggal.laju sungguh rupanya bos i ni.lepas tu bos usap2 pant*t midah.midah jerit sikit tapi macam suka.bos usap ganas pant*t midah sampai i tengok midah dah macam climax pulak.lepas tu bos jilat buah dada midah .part ni i pun naik nak jadinya cos bos i expert. sambil dia jilat kat situ macam nak minum susu pulak.rakus.ganas. menggairahkan.i pun tak tahu macammana nak explain lagi.u all bayangkan lah sendiri.midah dah kankangkan dia punya panta*t untuk bos f**k.(maaf kerana guna perkataan panta*t-i pun tak suka tapi apa lagi perkataan yang ada,takkan vagina).bos lak sambil masturbatekan midah mengaktifkan dia punya batan*g.masa tu i rasa i punya air m**i perempuan i keluar sikit.sikit jerlah.tak banyak.lepas tu bos koyak seluar dalam midah, skirt bos tak bukak.dia biar saja.mungkin dah tak sempat.bos dalam keadaan berdiri masukkan batan*g dia dalam lubang panta*t midah.midah genggam baju bos kuat,rasa ler tu.bos f**k midah atas bawah.dia angkat midah(dukung) dan sambil tarik masuk keluar dia punya batan*g.masa tu I dah rasa rangsangan s*x.u all faham kan sikit2 pasal perempuan.i pun sentuhlah sikit kat faraj i sebab i tak tahan dah.takkan i nak biarkan dia macam tu jer.so i urutkan sikit kat lubang i tu supaya gian i tu puas.lepas tu bos baringkan midah kat atas meja dalam bilik tu dan masa tulah i nampak betul2 batan*g bos yang saiz L++ rasanya keluar masuk kat midah punya pant*t.bulu pant*t midah lebat,i pun tak tahu cos I selalunya cukur.i taknak bila i terangsang air ma*i i akan terlekat kat situ.i nak dia keluar jer cos i suka main dengan air ma*i i.betul ker perempuan punya pun panggil air ma*i??kalau ada yang tahu pls respon kat e-mail i.i pun kurang baca buku pasal s*x sebab segan nak tengok kat kedai.apa pulak orang kata nanti.ni semua i belajar dari halim dan mal.bos sambil pegang tangan midah gungsur2kan dia punya bata*g tu luar dalam.kekadang tu dia jilat puting midah.part ni i sendiri rasa jugak kat i punya tu.midah pejam mata rapat sambil menggigit bibir dan berpaling muka kekanan dan kekiri.agaknya sedap sangat mungkin.lepas tu bos f**k midah laju2 sambil kata "sed*p nya f**k kau nih".i rasa ler dari pergerakan bibir dia.lepas tu bos terus henjut dua tiga kali dan pancut kat luar faraj midah.mungkin dia takut midah mengandung.dahlah dah ada isteri.baik pulak tu.lawa pun lawa.baru 36.dia ler yang cakap masa i tanya pasal buat pizza tu.badan slim lagi tapi macammana bos I boleh f**k perempuan lain i tak tahulah.hati lelaki,mana i tahu.kalau i,i tahulah apa yang i nak.penuh air ma*i bos kat kaki midah.juga kat skirt midah.bos terus ketoilet dan ambik kain lap agaknya dan lapkanlah skirt midah tu.masa tu sempat lagi bos jilat lubang p****t midah tu.i malas nak sebut pasal p****t ni sebab i pun rasa ni.tengah masuk sikit. bos jilat macam vacumm cleaner,lazat.dulu mal nak buat kat i tapi tak sempat.midah baring jer tapi mata dia dah bukak.sambil dia usap rambut bos,bos pulak sibut bersihkan kotoran tadi dengan lid*h dia.i rasa masa tu seluar dalam i dah basah.u all faham kan.lepas tu bos pun pakai balik seluar dia dan midah pun bangkit.i tak pernah cerita benda ni kat sesiapa walaupun faiz sendiri.midah sampai hari ni tak tahu yang I tengok scene dia buat dengan bos tu.kalau bagitau nanti malu pulak.i pun malu sama.sekarang ni i dengar midah dah kerja tetap kat telekom. rasanya habis kat situ agaknya dengan bos cos bos dah ada isteri.faiz pulak dengar kata dah kahwin dengan budak department dia kat super market tu dan anak satu.kat mana dia duduk sekarang i tak tahulah.kami kerja situ sampai bulan 6 saja lepas tu i dapat panggilan ke U untuk masuk pada bulan 7.dia orang masa tu still kat situ

29 comments:

  1. add me ym notygurlnakal89@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita Sex Indonesia - Dokter Jepang Cantik Yang Genit~~~~~~Cerita Sex Indonesia - Masa Remaja Yg Sungguh Menyenangkan



      Rahasia Pacar Teman Kost ku~~~~~Penelusuran Erotic stories~~~~~Pemerkosaan terhadap primadona sekolah



      Cerita Seks terbaru Fantasi di akhir pekan~~~~~info Video Porno Indonesia Dan Para Artis Indonesia lebih lengkap clik disini



      Kumpulan Gaya Cerita Ngentot Cerita Dewasa Cerita Sex Indonesia~~~~~Tips Dalam Mendapatkan Wanita Idaman Anda Dalam Kumpulan Cerita Dewasa Kategori Artikel Sex



      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot~~~~~Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet



      Cerita Dewasa 2014-2015 Jeritan Pembawa Nikmat~~~~~Cerita Seks - Ngentot Merayakan Kelulusan SMA Pacarku~~~~~mahasiswi bercinta di kontrakan



      Cerita Seks Dengan Tante Murni Cerita Seks Panas Terbaru~~~~~Aku Ngentot 3 Cewek Cantik Bangat~~~~~Cerita Sex Artis Cantik Cynthiara Alona



      ngentot degan kakak sepupu ketika suaminya lagi gak ada~~~~~Foto Bugil Anita Hara Tanpa Sensor Terbaru~~~~~Karyawan Asing Yang Tangguh Ngesex



      Gambar Gaya Bercinta Paling Hot yang disukai para Wanita~~~~~Alat Bantu Sex Wanita Penis Maju Mundur Getar Goyang~~~~~Capsule Pembesar Penis Herbal King Cobra Capsule


      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol

      Kisah Seks dengan Guruku yang Cantik dan Seksi

      Cerita Panas Kulahap Memek Ibu Dan Adik Kandungku

      Cerita Dewasa Hot Bercinta dengan Istri Pembeli Mobil

      Cerita Dewasa Hot-Pesta Sexs Pacarku dan Adiknya

      Delete
    2. Gadis Asia Cantik Putih Mulus Toket Gede Meki Tembem,Foto Telanjang Bugil di Kolam Renang

      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol,Foto Sex Hot Model Baby Juwita

      Gambar Skandal Isteri Dengan Boss Bogel Hot Tetek Besar Gambar Tudung Tetek Kecil Cipap Ketat

      Kisah Sek bersama Janda Muda Di kota Bandung @ Nikmatin Susu Montok Mbak Lina Dan Mbak Wati

      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet

      Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek,Cream obat pemutih wajah Alami - Permanen - aman

      Gambar Awek Bikini Bogel Tetek Besar Erna Pamer Toket Pake Seragam Sma Lalu Ngentot

      Video Anak Smp Mesama Pacarnya Diruang Tamu,Cewek Suka Tampil Bugil Depan Cermin

      Ameri Ichinose : 50 Foto Bugil Bintang Baru Porno Jepan...Mulussss,Koleksi cewek Lagi Garuk Memek Di Tempet Umum... Kagak Sadar

      Tiga Saudara : Pose Hot Bugil Pamerin Memek Sambil Cuci Mobil..berbusa - busa.Foto Sexy Tamara Bleszynski Pakai Baju Hitam

      Pose Hot Abg Sma Bugil : Lagi Pamerin Susu & Memek..Kelakuan Binal,Video Live : Ngentot Abg Bertudung Yang Liar ..Maen Diatas Kursi Kuno

      Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan,Download Video Porno Angel Lelga Full 3gp

      Photo : Indonesian Umbrella Girls Collection, Luuuaarrrrrr biaassaaa,Download Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

      Foto Hot Tenty Kamal for Popular Magazine,Rupa ini Perkerja Mas 5 Bintang ... Amat Memaluka

      Foto HOT Cewek LESBIAN Sumpah HOT Banget Gan,Cara Memperbesar Penis Dengan Vakum Penis Tarik Sport

      Delete

    3. Best sangat cerita-cerita kat web ni. Rasa nak datang setiap hari. Terima kasih admin kerana menyajikan cerita2

      bermutu. Tumpang iklan ya admin

      Sedih. Hidup makin perit. Gaji tak cukup. Anak nak sekolah.
      Mana nak cari duit?. Kalau lah ada cara mudah nak cari duit kan senang.
      Tak perlu susah-susah macam ni..
      Macam mana kalau ada?.
      Betul ke?. Mudahnya... Terima kasih tuan..


      [[Dapat RM8000 pendapatan pasif dengan cara yang sangat mudah]]

      Delete
    4. Hi u ade wechat tak
      Klau ade add lh
      ID stefan_awesome

      Delete
  2. VIMAX PEMBESAR PENIS CANADA

    Bikin Penis Besar, Panjang, Kuat, Keras, Dengan Hasil Permanent

    isi 30 cpsl Untuk 1Bulan Hanya.450.000;

    Promo 3 Botol Hanya.1.000.000;



    ANEKA OBAT KUAT EREKSI DAN T.LAMA 



     PERANGSANG WANITA SPONTAN 

    ( Cair / Tablet / Serbuk / Cream) 5Menit Reaksi Patent.
    Sangat Cocok Untuk Wanita Monopouse/ Kurang Gairah.



     ANEKA COSMETIK BERKWALITAS TERBAIK 

    ( Pelangsing Badan, Pemutih Muka & Badan, Flek Hitam,
    Jerawat Membandel, Gemuk Badan, Cream Payudara,
    Obat Mata Min/ Plus, Peninggi Badan, Cream Selulit,
    Pemutih Gigi, Pembersih Selangkangan/ Ketiak,
    Pemerah Bibir, Penghilang Bekas Luka, Perapet Veggy,



     ALAT BANTU SEXSUAL PRIA WANITA DEWASA 



     087833979288-082221218228 BBM.24CEE3AE MR.YUDI 

     Cerita Hot Dan Vidio Porn Indonesia Artis ModelAbg Di Perkosa Di sekolahan Rame-Rame

    ReplyDelete
  3. Jangan lupa kunjugi situs terbaru kami di indomonopoly.com satu-satunya hadir di indonesia.
    anda sudah bisa bermain dengan minimal deposit Rp.20.000 dan minimal withdraw sebasar Rp.50.000
    anda juga bisa bermain melalui ANDROID dan COMPUTER. buruan guyss jangan lupa promosikan ke teman-
    teman anda untuk bermain dan MENAGKAN BERLIAN SEBANYAK MUGKIN. untuk keterangan lebih lanjut bisa
    langsung hubungi livechat kami.

    ReplyDelete
  4. HELLO ADMIN NUMPANG PROMO YA BOSKU..
    - Web : http://bit.ly/2c8G2QW
    - Cash back 10% dari nilai kekalahan(setiap minggunya)
    - Komisi referral 50% (syarat ketentuan berlaku)
    Support bank :
    - BCA
    - MANDIRI
    - BNI
    - BRI

    Dapatkan info lebih lanjut hubungi livechat kami,
    Siap 24jam melayani anda semua player-player indomonopoly
    trima kasih dari indomonopoly..

    ReplyDelete
  5. Monopoly Online Terpercaya 100% Player Vs Player SANGAT Fair Play Dengan Proses Transaksi Yang Aman Dan Cepat.
    Mari Gabung Bersama Kami Di indomonopoly http://bit.ly/2c8G2QW Dan Dapatkan CASH BACK HinggaJutaan Rupiah setiap Minggunya.
    Promosikan ke Teman - Teman Anda Dan Dapatkan Bonus Referral 50%
    -Minilam Deposit 20.000 Idr & Withdraw 50.000 Idr
    - Komisi referral 50% (syarat ketentuan berlaku)

    Untuk Keterangan Lebih Lanjut Silahkan Hubungi Live Chat Kami
    - Web : indomonopoly http://bit.ly/2c8G2QW
    - Facebook : http://bit.ly/2ckBw1t
    - BBM Pin : 5649B320
    - Line : hermilyrostan

    ReplyDelete