Sunday, 27 January 2013

Remas Bontot Dan Tetek Gadis Melayu



First sekali jumpa dia kat tempat hiburan. Nama dia Azizah. Dah kenal aku belanja dia minum. Sambil tu borak pasal dia,dia kata bapak dia orang putih, mak orang jepun. Patut la lawa aku kata. Body cun, tetek besar, badan slim macam model. Lepas tu dia kata dia boring, ajak aku balik rumah dia, dia kata tak ada sapa kat rumah. Semua balik kampung bapak dia. Sampai rumah dia, terus naik bilik, dalam bilik disuruh akududuk atas sofa, dia nak tukar baju kejap. Aku pun gementarjugak. Bila dia dah tukar baju, dia keluar dari bilik air,terbeliak mata aku tengok, seksi betul.
Pakai baju tidur satin yang betul-betul “figure hugging”.Dalam hati, Aku teringat kawan aku kata, jangan gelojoh, pelan-pelan. Aku pun kata kat dia, bilik ni panas, boleh pasang air-con, ditunjuk aku kontrolnya. Aku on air-con,pasang yang paling sejuk, lepas tu cakap yang aku nak kebilik air kejap.Dah habis aku “freshen up”, aku pegi kat dia, disebabkan bilik sejuk, puting tetek dia tegang. Bayangkan tetek besar,puting tegang, peh, bontot pulak terbonjol keluar, bibir merah menyala sama dengan warna baju tidur, badan putih melepak, gebu.
Geram, rasa nak nyonyot tetek dia macam orangtak dapat minum 10 hari.Aku pun cium dia pelan-pelan, tapi dalam hati dah tak terkawal lagi. Sambil cium aku main lidah aku dalam mulut dia, aku ramas tetek dia, dapat rasa memang dah tegang puting tetek dia. Dia bukak pakaian aku, sampai bogel aku dibuatnya. Konek dah tegang, digentel dengan jari dia pelan-pelan. Tangan aku pun raba badan dia, sampai kat bontot.WOW! Kental lagi.
Aku ramas bontot dia, selak baju dia sikitmain lobang bontot. Dari mulut dia mengerang sedap.eeeemmmmm….! disebut berulang kali.Tengah dok syok, tiba-tiba kakak dia masuk dalam bilik. Dia marah kita orang, katanya seks untuk orang dah kawin. Dalamgaduh sempat jugak Azizah introduce aku kat kakaknya “This ismy sister, Zubaidah”, belum sempat aku kata Hi, dia lempang akumarah aku buat adik dia macam ni. Macam-macam aku kena marahSambil tu dalam hati aku marah jugak kat dia, nak aje aku sondol konek aku dalam mulut dia, bagi dia senyap. Kemudian dia nak lempang aku lagi, belum sempat dia hayun, aku tangkap tangan dia ikat kat atas katil. Lepas tu aku koyakkan panties si Zubaidah, sumbat dalam mulut bagi senyap.Apa lagi, tengah marah, nafsu aku mula mengganas.
Aku tarik Azizah, cium dia sambil tangan aku ramas tetek Azizah. Makin kuat Azizah mengerang. Orang tengah high. Zubaidah, kakak Azizah, tengok apa aku buat dengan adik dia.
Aku koyakkan baju Azizah,FUH! tetek tegang gila, puting merah jambu. Aku sedut sepuashati aku. aaahhhh…! “Yeaaa.. Take it, put it your mouth”Dengan pengalaman tengok blue film, jari aku mula main lobangbontot dia. eeeemmm… eeeemmmm… mengerang, sambil nafasAzizah makin laju. Konek aku rasa tegang betul dimain dek AzizahKemudian aku dudukkan Azizah atas kerusi, kaki dia aku taruk atas tempat letak tangan, terkangkang Azizah sambil menunjukkancipap yang masih remaja. Aku jilat dari bontot sampai katbijik kelentit dengan ganas. Aku buat banyak kali sambil gigit kelentit yang merah jambu tu. AAAAHHH!!! kuat jerit Azizah. “I’M COMING, YES YEEESSS!! OOOHHH!!” ditala cipap diakat muka aku.
Lagi kuat aku buat kat dia. Konek aku masih belum masuk dalam cipap Azizah. Memang aku sengaja tak nak masuk lagi. Aku tengok Azizah puas kepenatan, sambil tekangkang aku tengok air dari cipap dia mengalir keluar dia cuba ambil nafas dia kembali.Aku bangun, aku tengok Zubaidah, dia diam, tapi dalam pandangmata dia aku tau dia pun nak jugak. Aku tanya dia “Do youwant me to suck your pussy like I did to Azizah”. Dia menganguk kepala tanda ya. Aku bukak ikat tangan dia, panties dalam mulut aku keluarkan.
Aku suruh dia berdiri dantanggalkan baju dia. Zubaidah tak menolak, dibuka baju satu-persatu. ALAMAK! Seksi macam adik dia jugak. Aku ambik talipinggang aku, aku sebat bontot dia, menjerit sakit Zubaidah.”Why did you do that”, kata Zubaidah, aku cakap balas untuk dialempang aku. Nampak merah kat bontot dia, kulit putih apalagi. Aku suruh Zubaidah duduk sandar kat kepala katil.kali ni aku jilat cipap Zubaidah pelan-pelan. “Don’t hurt me”,cakap Zubaidah, sambil tu Zubaidah mengerang makin laju. Kali ni aku guna jari aku masuk lobang bontot dia. Lidah aku menjilat kelentit dia sambil aku melapah cipap Zubaidah.Aku tengok tangan dia meramas-ramas bantal yang bersarungkansatin, diambil bantal tu sambil mengigit hujung bantal. Digoyang-goyang bontot, sebab aku dah masukkan jari aku dalam lobang bontot sampai kedalam, aaaahhhh aaaaaHHHHHAAAAAHHHHH…! O!SHIT! YEAAA… YEEEAAA!!! I’M COMING, YESYES!” makin kuat Zubaidah jerit, makin kuat nyonyot aku katcipap dia. Setelah Zubaidah puas katanya “Thank you for showing me the true meaning of sex”.
Kemudian aku kata”Don’t thank me yet, cause I haven’t fuck any of your pussy”Kemudian Azizah bangun sambil senyum, bisik kat Zubaidah, Zubaidahgelak kecil. Kemudian Azizah kata “You made us cum, now what me and Zubaidahgonna do is I’ll suck your cock and Zubaidah will lick your asshole, and after that your cock will fuck my juicy pussyand Zubaidah’s ass, how’s that”, aku pun kata “Sounds good to me”. Dia orang pun mula la, dia orang pun ganas. Aku pun gigit bantal dibuatnya, kuat jugak aku menjerit sedap.Kemudian aku mulakan dengan Azizah. Fuh, sedap rasa, panasair cipap Azizah, aku baringkan dia, kaki Azizah aku taruk atas bahu aku. Aku masukkan konek aku dalam cipap Azizah, sama-samamengerang sedap. Makin lama makin laju, aku tengok tetek Azizah bergoyang, atas, bawah, atas, bawah, memang syok main dengan orang tetek besar. Dah aku puaskan Azizah, tiba giliranZubaidah, aku kata “I love your tight ass, scream all you want,cause this is gonna hurt”.
Aku cuba masuk dalam lobang bontot tapi tak dapat, ketat lagi, aku cuba lagi, kali ni Zubaidah menjerit “NOOO! You’re hurting me, It’s too big, “Kemudian aku suruh Zubaidah sandar atas badan Azizah sambil Azizahkangkangkan kaki Zubaidah, tangan Zubaidah aku suruh pegang bantalkalau sakit gigit bantal tu kuat-kuat, aku suruh Azizah kangkang kaki Zubaidah besar-besar. Dengan air cipap Zubaidahyang ada, aku sapu kat konek aku bagi licin bila masuk.
Aku cuba sekali lagi, kali ni aku tak peduli, aku nak jugakrasa konek aku dalam bontot Zubaidah. Aku tolak pelan-pelan,last-last masuk jugak kepala konek aku, aku tengok Zubaidahmengerang kesakitan, sambil peluk digigit bantal tu. Aku masukkan habis konek aku, aaaahhhh… sedap dalam ni panas. Keluar, masuk, keluar, masuk, aku tengok Zubaidahmeramas-ramas tetek Azizah, sambil buat muka menahan sakit.
“Am I hurting you Zubaidah?”, kata aku, “At first, yes, but nowit’s feels good” Zubaidah menjawab, makin lama makin laju,Aku pun sampai ketahap yang memuncak, aku cabut konek aku dari lobang bontot Zubaidah, aku buat macam stail melancap,dan dia orang membuka mulut sambil menjulurkan lidah nak kanair mani aku. Tapi Zubaidah gelojoh dimasukkan konek aku dalam mulut dia, disedut habis air mani yang keluar, banyak jugak aku tengok yang terpancut. Azizah merajuk sebab Zubaidah buat gitu. Aku kata “Don’t worry, there’s plenty more where that came from..

9 comments:

  1. sorry tumpang iklan

    Saya ada jual Pussy n Penis Palsu.
    Alat nie 100% selamat,
    Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,


    kalau berminat boleh text Saya..
    Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
    Email uzumakitakuma@yahoo.com
    Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
    COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
    (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

    untuk maklumat lanjut layari
    http://pussypalsu00.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
  2. APA MANFAAT VIMAX PILLS UNTUK PRIA ?

    Berdasarkan TESTIMONIAL dari Pengguna yang telah menggunakan VIMAX PILLS ada 7 MANFAAT :

    MemperBESAR Ukuran dan PANJANGGGG Penis sampai dengan 8 cm (HASIL PERMANEN)
    Meningkatkan KETAHANAN dan HASRAT SEKSUAL dalam Berhubungan Seks
    EREKSI yang LEBIH PERKASA dan TAHAN LAMAAAA
    Mencegah DISFUNGSI EREKSI dan Meningkatkan INTENSITAS ORGASME
    Membuat Pasangan SEMAKIN LENGKET
    LEBIH PERCAYA DIRI dan MACHO
    Keharmonisan Rumah Tangga semakin TENTRAM

    pemesanan hubungi: (call / sms)

    PIN BB 329840B4

    0821 3649 5554
    085 747 266 780

    Info lebih jelas klik web resmi kami di www.vitalitasku.net

    ReplyDelete