Sunday, 27 January 2013

Nikmat bersama Mr Rama



Kisah ini berlaku semasa I bekerja dengan sebuah syarikat Jepun di suatu kawasan perindustrian di Johor Baru. Kisah ini bermula semasa saya di tempatkan dibahagian personnel di sebuah kilang elctronic. I bekerja sebagai secretary di bahagian personnel dimana I report to Personnel Manager iaitu seorang India. Namanya Mr Rama ia berumur kira-kira 35 Tahun. Mr Rama ini boleh dikatakan hansem juga, berkulit cerah, mempunyai badan berbentuk ahli sukan dan tiggi juga orang nya. Selain bertugas sebagai secretary kepadanya, I juga ditugaskan menjaga hostel pekerja-pekerja disitu. Mula-mula bekerja Mr. Rama sangat baik, selalu belanja I lunch dan kadangkala menghantar saya pulang kalau I ada buat kerja overtime.Suatu yang saya suka bekerja dengan Mr. Rama ialah beliau suka membuat joke ketika bekerja dan kadang-kadang joke dia ini sedikit lucah tetapi kadang-kadang I suka mendengarnya kerana ia memberi pengalaman baru bagi saya lebih-lebih lagi tentang sex di mana Mr. Rama kadang-kadang bercerita tentang Sex India iaitu cerita Kamasutra. Apabila dia bercerita tentang Kamasutra I selalu bertanya dengannya. Mr. Rama ni tahu saja apabila I mula bertanya tentang detail cerita dia akan bercerita dengan penuh perasaan sekali. Tetapi setakat ni dia tidak pernah menyentuh saya.Suatu hari dia bertanya samada I dah ada boyfriend ke belum.. Apabila I kata ada lalu dia mula bertanya adakah BF I pernah buat yang macam dia ceritakan tentang Kamasutra. Apabila I kata we all sekadar pegang-pegang tangan saja, lalu dia kata what a stupid man he is? kerana menurut dia kalaulah dia menjadi BF I , dah lama dia kerjakan I. Lalu I bertanya , kerjakan yang macam mana. Lalu dia kata kerjakan supaya I tidak akan lupa dirinya.

Pada suatu hari beliau mengajak I pergi ke Mersing kerana pihak syarikat telah membuat arrangement dengan pejabat buruh untuk membuat recruitment di sana. Sebagai seorang kakitangan dibahagian personnel saya pon tidak banyak soal lalu berkata OK saja. Kami bertolak kira-kira jam 7.45 pagi. Didalam perjalanan tidak ada apa-apa berlaku cuma seperti biasa saja, beliau dengan cerita Kamasutranya yang tak habis habis.Semasa hampir di mersing , talipon tangan dia ni berdering. Dia tidak dapat memjawabnya kerana HP nya terletak didalam kocek seluarnya.Mr.Rama lalu berkata, please take my HP from my pocket. I tidak bertangguh lalu terus meraba ke dalam poket seluarnya. Apabila I memasukkan tangan I kedalam kocek seluarnya. Maka I terasa ada benda besar dan keras melingkar di dalam seluarnya. I agak terperanjat juga kerana tidak menyangka I akan terpegang akan dick dia.Mr. Rama jokingly berkata.You pegang apa tu..I also jokingly berkata, I terpegang gear knob you. Tanpa berlengah I terus keluarkan HP dari poketnya.Tetapi HP itu telah berhenti ringing.Apabila sampai di mersing Kami pon terus conduct interview sehingga jam 1 tengahari.Apabila tamat saja interview kamiterus saja pulang ke JB. Di dalam perjalan I terus terlelap sehingga hampir keJB baru Mr. Rama woke me up.Mr. Rama berkata semasa saya tidur MR. Rama meraba-raba saya dan dia juga kata dia tahu apa warna bra dan panties I. Olih kerana I tidak sedar ketika ituI hanya anggap itu joke dia saja.Apabila hampir ke office kami Mr. Rama tidak masuk ke office tetapi terus ke hostel kilang kami kerana menurut beliau we have to check the hostel first.I seperti biasa tidak banyak soal lalu menurut saja.We all mula start checking the cleanliness of the hostel.Apabila kami masuk se salah satu rumah Mr. Rama mula cuba menyentuh tubuh I, mula-mula I resist juga tetapi memandangkan tiada orang dan dah mula rasa semacam saja I diam. Apabila I tidak berkata apa-apa tentang perbuatannya Mr. rama mula lah memeluk saya. Dia lalu menolak I kedinding dan terus menghimpit tubuh I. Olih kerana dia ni tinggi, I rasa ada sesuatu benda keras menghimpit ke perut I. Dengan cara India yang gelojoh dia mula mencium I bertubi-tubi sehingga I rasa lemas.Beliau mula mencium leher I. I rasa sungguh semacam kerana dia mempunyai misai yang tebal dan berjambang.Melihat I mula merenggek dia mula mencium mulut I. Mula-mula one sided kiss tetapi I dah mula membalas ciuman dia dengan mula mengulum lidahnya. Apabila melihat reaction I dia mula mengangkat tubuh I kerana terdapat katil di situ. Dia membaringkan I di katil tersebut.Tanpa I sadari dia telah mula memlucutkan baju dan skirtI hanya tinggal my bra dan panties saja. Dia lalu terus membuka kancing bra I dan ia terus terlucut dari badan I.Tangan Mr. Rama yang berbulu dengan rakusnya terus melucutkan panties I tanpa halangan dari I. Merasa tidak selesa naked seorang , I lalu bangun dan terus unbutton baju Mr. Rama. Apabila terbuka saja bajunya I lihat seluruh badan dia ni berbulu termasuklah bahagian belakangnya sekali. Apabila bulu badannya bergesel dengan badan I kerana kami didalam posisi duduk ketika I unbutton his shirt.Apabila terbuka saja bajunya, I terus menolaknya lalu dia berada didalam posisi terlentang. Apabial Mr. Rama terlentang saja I terus membuka slacknya. Terlucut saja slacknya I dengan spontan terjerit kecil kerana ini lah pertama kali I lihat dick seorang lelaki dalam keadaan live. Dick dia ni dah lah besar berserta panjang ,I agak ada lah kira-kira lapan inchi. Yang agak memeranjatkan walaupon dick dia ni dah errected tetapi fore-skin dia masih lagi menutupi fore-head dia. Olih kerana tidak tahan lagi I terus pegang serta cuba meramas-ramas dengan sedikit gementar.....

13 comments:

  1. betul ke cerita ni ? mcm tak percaya jerh . jb kat mana ? saya duduk jb gakk :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gadis Asia Cantik Putih Mulus Toket Gede Meki Tembem,Foto Telanjang Bugil di Kolam Renang

      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol,Foto Sex Hot Model Baby Juwita

      Gambar Skandal Isteri Dengan Boss Bogel Hot Tetek Besar Gambar Tudung Tetek Kecil Cipap Ketat

      Kisah Sek bersama Janda Muda Di kota Bandung @ Nikmatin Susu Montok Mbak Lina Dan Mbak Wati

      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet

      Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek,Cream obat pemutih wajah Alami - Permanen - aman

      Gambar Awek Bikini Bogel Tetek Besar Erna Pamer Toket Pake Seragam Sma Lalu Ngentot

      Video Anak Smp Mesama Pacarnya Diruang Tamu,Cewek Suka Tampil Bugil Depan Cermin

      Ameri Ichinose : 50 Foto Bugil Bintang Baru Porno Jepan...Mulussss,Koleksi cewek Lagi Garuk Memek Di Tempet Umum... Kagak Sadar

      Tiga Saudara : Pose Hot Bugil Pamerin Memek Sambil Cuci Mobil..berbusa - busa.Foto Sexy Tamara Bleszynski Pakai Baju Hitam

      Pose Hot Abg Sma Bugil : Lagi Pamerin Susu & Memek..Kelakuan Binal,Video Live : Ngentot Abg Bertudung Yang Liar ..Maen Diatas Kursi Kuno

      Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan,Download Video Porno Angel Lelga Full 3gp

      Photo : Indonesian Umbrella Girls Collection, Luuuaarrrrrr biaassaaa,Download Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

      Foto Hot Tenty Kamal for Popular Magazine,Rupa ini Perkerja Mas 5 Bintang ... Amat Memaluka

      Foto HOT Cewek LESBIAN Sumpah HOT Banget Gan,Cara Memperbesar Penis Dengan Vakum Penis Tarik Sport

      Delete
    2. Desi Girl And Aunty Big BooBs And Ass Gaand Fucking

      Dawnload Busty Aunty With Young Man 3Gp Indian Sex Video

      Indian Aunty Nude Bathing Video By Hidden Camera

      Student Fuck Madam In College Bathroom- Hidden Camera Video

      Bangladeshi Bhabhi Sex With Devar When Husband Going To Office

      Afgan Muslim Girl Fucking With Boyfriend

      Tamanna Aunty Sucking A Big Dick

      Busty Indian Aunty Hard Doggy Style Fucking

      Desi College Girl Fucking in Car by Boyfriend

      Mature Bangali Bhavi Testing Young Dick

      Desi Aunty Making Her Own Naked Dance Video

      Desi Aunty Nude Show Infront Of Webcam

      NRI Punjabi Girl Threesome Fuck Video

      Indian aunty fucked in doggy style and moaning loudly MMS

      Horny Indian College Girl rubbing tits and fingering Cunt before fuck MMS

      Desi Girl enjoying rough sex in Various positions

      Indian Free porn videos mp4 and 3gp Desi XXX Porn

      Pakistani Muslim School Girl Rape By Teacher

      Two American school teen girls fucked by one Indian teen boy

      Busty Indian maid aunty sucking cock and balls fucked hard at home MMS

      South Indian tamil maama maami couples naked nude images

      Chennai Aunty Bathing Nude Photos Without Dress at Bathroom

      Sexy cute desi girls have hot big boobs body

      Beautiful Indian Sex Goddess naked sexy ass natural big Boobs

      Real Mms Maal: Telugu Maid Fucked Her Big Butt And Pussy

      _______________★★★★★★★
      _____________★★★★★★★★★
      ___________ ★★★★★★★★★★
      __________ ★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★
      _________★★★_★★★★★★★★★
      ________ ★★★_★★★★★★★★★
      _______ ★★★__★★★★★★★★
      ______ ★★★___★★★★★
      ___★★★★★__★★★★★★
      ★★★★★★★_★★★★★★★
      _★★★★_★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
      _★★★ _____★★★★★★
      __★★★ ____★★★★★★
      ____★★___★★★★★★★★
      _____★★_★★★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★CLICKHERE★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
      _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
      _________★★★★★★____★★★★★★★
      _________★★★★★__★★★★★★★
      ________★★★★★_★★★★★★★
      ________★★★★★★★★★★
      ________★★★★★★★★
      _______★★★★★★★
      _______★★★★★
      ______★★★★★
      ______★★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      ______★★★★★★
      _____★★★★★★★★
      _______|_★★★★★★★
      _______|___★★★★★★★

      Delete
  2. sorry tumpang iklan

    Saya ada jual Pussy n Penis Palsu.
    Alat nie 100% selamat,
    Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,


    kalau berminat boleh text Saya..
    Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
    Email uzumakitakuma@yahoo.com
    Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
    COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
    (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

    untuk maklumat lanjut layari
    http://pussypalsu00.blogspot.com/

    ReplyDelete