Sunday, 27 January 2013

Lily dan Sarah



First sekali jumpa dia kat tempat hiburan. Nama dia Lily. Dah kenal aku belanja dia minum. Sambil tu borak pasal dia, dia kata bapak dia orang putih, mak orang jepun. Patut la lawa aku kata. Body cun, tetek besar, badan slim macam model. Lepas tu dia kata dia boring, ajak aku balik rumah dia, dia kata tak ada sapa kat rumah. Semua balik kampung bapak dia.

Sampai rumah dia, terus naik bilik, dalam bilik disuruh aku duduk atas sofa, dia nak tukar baju kejap. Aku pun gementar jugak. Bila dia dah tukar baju, dia keluar dari bilik air, terbeliak mata aku tengok, seksi betul. Pakai baju tidur satin yang betul-betul "figure hugging".

Dalam hati, Aku teringat kawan aku kata, jangan gelojoh, pelan-pelan. Aku pun kata kat dia, bilik ni panas, boleh pasang air-con, ditunjuk aku kontrolnya. Aku on air-con, pasang yang paling sejuk, lepas tu cakap yang aku nak ke bilik air kejap.

Dah habis aku "freshen up", aku pegi kat dia, disebabkan bilik sejuk, puting tetek dia tegang. Bayangkan tetek besar, puting tegang, peh, bontot pulak terbonjol keluar, bibir merah menyala sama dengan warna baju tidur, badan putih melepak, gebu. Geram, rasa nak nyonyot tetek dia macam orang tak dapat minum 10 hari.

Aku pun cium dia pelan-pelan, tapi dalam hati dah tak terkawal lagi. Sambil cium aku main lidah aku dalam mulut dia, aku ramas tetek dia, dapat rasa memang dah tegang puting tetek dia. Dia bukak pakaian aku, sampai bogel aku dibuatnya. Konek dah tegang, digentel dengan jari dia pelan- pelan. Tangan aku pun raba badan dia, sampai kat bontot. WOW! Kental lagi. Aku ramas bontot dia, selak baju dia sikit main lobang bontot. Dari mulut dia mengerang sedap. eeeemmmmm....! disebut berulang kali.

Tengah dok syok, tiba-tiba kakak dia masuk dalam bilik. Dia marah kita orang, katanya seks untuk orang dah kawin. Dalam gaduh sempat jugak Lily introduce aku kat kakaknya "This is my sister, Sarah", belum sempat aku kata Hi, dia lempang aku marah aku buat adik dia macam ni. Macam-macam aku kena marah Sambil tu dalam hati aku marah jugak kat dia, nak aje aku sondol konek aku dalam mulut dia, bagi dia senyap. Kemudian dia nak lempang aku lagi, belum sempat dia hayun, aku
tangkap tangan dia ikat kat atas katil. Lepas tu aku koyak kan panties siSarah, sumbat dalam mulut bagi senyap.

Apa lagi, tengah marah, nafsu aku mula mengganas. Aku tarik Lily, cium dia sambil tangan aku ramas tetek Lily. Makin kuat Lily mengerang. Orang tengah high. Sarah, kakak Lily, tengok apa aku buat dengan adik dia. Aku koyakkan baju Lily, FUH! tetek tegang gila, puting merah jambu. Aku sedut sepuas hati aku. aaahhhh...! "Yeaaa.. Take it, put it your mouth" Dengan pengalaman tengok blue film, jari aku mula main lobang bontot dia. eeeemmm... eeeemmmm... mengerang, sambil nafas Lily makin laju. Konek aku rasa tegang betul dimain dek Lily Kemudian aku dudukkan Lily atas kerusi, kaki dia aku taruk atas tempat letak tangan, terkangkang Lily sambil menunjukkan cipap yang masih remaja. Aku jilat dari bontot sampai kat bijik kelentit dengan ganas. Aku buat banyak kali sambil gigit kelentit yang merah jambu tu. AAAAHHH!!! kuat jerit Lily. "I'M COMING, YES YEESSS!! OOOHHH!!" ditala cipap dia kat muka aku. Lagi kuat aku buat kat dia. Konek aku masih belum masuk dalam cipap Lily. Memang aku sengaja tak nak masuk lagi. Aku tengok Lily puas kepenatan, sambil tekangkang aku tengok air dari cipap dia mengalir keluar dia cuba ambil nafas dia kembali.

Aku bangun, aku tengok Sarah, dia diam, tapi dalam pandang mata dia aku tau dia pun nak jugak. Aku tanya dia "Do you want me to suck your pussy like I did to Lily". Dia menganguk kepala tanda ya. Aku bukak ikat tangan dia, panties dalam mulut aku keluarkan. Aku suruh dia berdiri dan tanggalkan baju dia. Sarah tak menolak, dibuka baju satu- persatu. ALAMAK! Seksi macam adik dia jugak. Aku ambik tali pinggang aku, aku sebat bontot dia, menjerit sakit Sarah. "Why did you do that", kata Sarah, aku cakap balas untuk dia lempang aku. Nampak merah kat bontot dia, kulit putih
 
apalagi. Aku suruh Sarah duduk sandar kat kepala katil. kali ni aku jilat cipap Sarah pelan-pelan. "Don't hurt me", cakap Sarah, sambil tu Sarah mengerang makin laju. Kali ni aku guna jari aku masuk lobang bontot dia. Lidah aku menjilat kelentit dia sambil aku melapah cipap Sarah. Aku tengok tangan dia meramas-ramas bantal yang bersarungkan satin, diambil bantal tu sambil mengigit hujung bantal.
 
Digoyang-goyang bontot, sebab aku dah masukkan jari aku dalam lobang bontot sampai kedalam, aaaahhhh aaaaaHHHHH AAAAAHHHHH...! O!SHIT! YEAAA... YEEEAAA!!! I'M COMING, YES YES!" makin kuat Sarah jerit, makin kuat nyonyot aku kat cipap dia. Setelah Sarah puas katanya "Thank you for showing me the true meaning of sex". Kemudian aku kata "Don't thank me yet, cause I haven't fuck any of your pussy" Kemudian Lily bangun sambil senyum, bisik kat Sarah, Sarah gelak kecil.

Kemudian Lily kata "You made us cum, now what me and Sarah gonna do is I'll suck your cock and Sarah will lick your asshole, and after that your cock will fuck my juicy pussy and Sarah's ass, how's that", aku pun kata "Sounds good to me". Dia orang pun mula la, dia orang pun ganas. Aku pun
 
gigit bantal dibuatnya, kuat jugak aku menjerit sedap. Kemudian aku mulakan dengan Lily. Fuh, sedap rasa, panas air cipap Lily, aku baringkan dia, kaki Lily aku taruk atas bahu aku. Aku masukkan konek aku dalam cipap Lily, sama-sama mengerang sedap. Makin lama makin laju, aku tengok tetek Lily bergoyang, atas, bawah, atas, bawah, memang syok main dengan orang tetek besar. Dah aku puaskan Lily, tiba giliran Sarah, aku kata "I love your tight ass, scream all you want, cause this is gonna hurt". Aku cuba masuk dalam lobang bontot tapi tak dapat, ketat lagi, aku cuba lagi, kali ni
 
Sarah menjerit "NOOO! You're hurting me, It's too big, " Kemudian aku suruh Sarah sandar atas badan Lily sambil Lily kangkangkan kaki Sarah, tangan sarah aku suruh pegang bantal kalau sakit gigit bantal tu kuat-kuat, aku suruh Lily kangkang kaki Sarah besar-besar. Dengan air cipap Sarah yang ada, aku sapu kat konek aku bagi licin bila masuk. Aku cuba sekali lagi, kali ni aku tak peduli, aku nak jugak rasa konek aku dalam bontot Sarah. Aku tolak pelan-pelan, last-last masuk jugak kepala konek aku, aku tengok Sarah mengerang kesakitan, sambil peluk digigit bantal tu. Aku masukkan habis konek aku, aaaahhhh... sedap dalam ni panas. Keluar, masuk, keluar, masuk, aku tengok Sarah
meramas-ramas tetek Lily, sambil buat muka menahan sakit. "Am I hurting you Sarah?", kata aku, "At first, yes, but now it's feels good" Sarah menjawab, makin lama makin laju, Aku pun sampai ketahap yang memuncak, aku cabut konek aku dari lobang bontot Sarah, aku buat macam stail melancap, dan dia orang membuka mulut sambil menjulurkan lidah nak kan air mani aku. Tapi Sarah gelojoh dimasukkan konek aku dalam mulut dia, disedut habis air mani yang keluar, banyak jugak aku tengok yang terpancut. Lily merajuk sebab Sarah buat gitu. Aku kata "Don't worry, there's plenty more where that came from..

13 comments:

  1. Replies
    1. Gadis Asia Cantik Putih Mulus Toket Gede Meki Tembem,Foto Telanjang Bugil di Kolam Renang

      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol,Foto Sex Hot Model Baby Juwita

      Gambar Skandal Isteri Dengan Boss Bogel Hot Tetek Besar Gambar Tudung Tetek Kecil Cipap Ketat

      Kisah Sek bersama Janda Muda Di kota Bandung @ Nikmatin Susu Montok Mbak Lina Dan Mbak Wati

      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet

      Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek,Cream obat pemutih wajah Alami - Permanen - aman

      Gambar Awek Bikini Bogel Tetek Besar Erna Pamer Toket Pake Seragam Sma Lalu Ngentot

      Video Anak Smp Mesama Pacarnya Diruang Tamu,Cewek Suka Tampil Bugil Depan Cermin

      Ameri Ichinose : 50 Foto Bugil Bintang Baru Porno Jepan...Mulussss,Koleksi cewek Lagi Garuk Memek Di Tempet Umum... Kagak Sadar

      Tiga Saudara : Pose Hot Bugil Pamerin Memek Sambil Cuci Mobil..berbusa - busa.Foto Sexy Tamara Bleszynski Pakai Baju Hitam

      Pose Hot Abg Sma Bugil : Lagi Pamerin Susu & Memek..Kelakuan Binal,Video Live : Ngentot Abg Bertudung Yang Liar ..Maen Diatas Kursi Kuno

      Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan,Download Video Porno Angel Lelga Full 3gp

      Photo : Indonesian Umbrella Girls Collection, Luuuaarrrrrr biaassaaa,Download Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

      Foto Hot Tenty Kamal for Popular Magazine,Rupa ini Perkerja Mas 5 Bintang ... Amat Memaluka

      Foto HOT Cewek LESBIAN Sumpah HOT Banget Gan,Cara Memperbesar Penis Dengan Vakum Penis Tarik Sport

      Delete