Sunday, 27 January 2013

Kulum Kote Jantan



Firstly, i nak salute kat website ni cos best la. So, for the first time i nak share ngan korang semua about my sex experience.It maybe a little bit different daripada pengalaman2 yang anda baca kat site ni. 

Ok, i ni sebenarnya tergolong dalam golongan lelaki lembut and sekarang ni i masih lagi belajar kat salah sebuah universiti kat selangor. Walaupun i ni lembut, penampilan i terutamanya dari segi dressing takla over sangat. I masih lagi mengekalkan ciri2 kelakian yang ada cuma dari segi tingkahlaku jer yang menyerupai perempuan. I lebih senang dengan imej lelaki cantik. Sesuailah jugak dengan status i sebagai seorang mahasiswa.Tak bolehla nak over sangat nyah! Okla..i jugak bertuah kerana dilahirkan dengan muka yang cute.Kalu masa zaman persekolahan dulu ramai senior yang terpikat dengan i cos diaorang kata muka i jambu and sweet. Kalau i jadi perempuan bang long oii mesti cun giler punye.
 

Kisah i ni berlaku pada semester yang lepas, masa tu i dah naik 2nd yer kat U. Macam biasalah kalau bukak jer sesi baru mesti ada freshie kan.Ha, ni la time yang we all (me and kenkawan sespesis) tunggu2 coz inilah masanye nak recruit adik2 baru and sambil tu boleh gak survey jantan2 yang hensem/cute/gagah/macho kot2 boleh sangkut buat pakwe.dlm ramai2 freshie ni..ada sorang mamat ni.hensem giler! tasteee...I start sangkut ngan dia since hari pertama i jumpa dia lgi. Masa tu dia dtg bilik ngan member2 yang lain nak mintak sign senior.. Mengancam giler mamat ni. Mampu melelehkan air puki dengan hanya senyuman manis nye.Nama mamat ni fendie.Orangnye tinggi..berkulit sawo matang..bermisai nipis..berlesung pipit and bodynye..boleh tahan la.Terus jer i mananam azam that someday somehow he will be mine.Kalau korang nak tahu muka dia ni ada iras2 Mac Ramsey. Alah pelakon cerita John Woos- Once a thief yang tayang kat TV# every Friday night tu ler.
 

Mungkin dah jodoh kitaorang agaknye.Fendi ni bukan sahaja junior i kat kolej tapi dia jugak junior i kat fakulti.He is also dok satu floor ngan i.So besarla peluang i nak memancing mamat ni.Tapi sebenarnya nak memancing jantan sekor ni bukannya semudah yang disangka sebab dia selalu mengelak bila terserempak ngan i .MAybe dia tak biasa berkawan dengan orang macam i kot.BIasala tu..janat selau pandang sebelah mata jer kat kitaorang ni.Itu belum kena 'penangan' lagi tu..tapi kalau dah 'merasa'..pantang ada peluang jer mesti nak on jer. Tapi i ni bukannye jenis orang yang mudah give up.at kolej i selalu ambik peluang nak menikmati keindahan tubuh badan fendi ni kat toilet.Kalu dia nak gi toilet ...nak mandi or nak membasuh..i mesti buat2 sibuk gak kat toilet.Kadang2 i sajer bertandang kat bilik dia nak pinjam penyapu. Pandai2 la buat helah. Pernah one day..tanap mengetuk pintu i terus menyerbu masuk.Terperanjat berukdia cos masa tu dia just berunderwear ajer.CAlvin Klien lagi u...seksi gitu.Berderau darah i tengok 'bonjolan' dia yang agak menonjol. Lepas tu..seharian i berangan..emmmm macam mana lah rasanyer kalau kote dia i kulum.
 

Nak dipendekkan cerita,kitaorang mula rapat bila naik sem2.Itupun sebab i selalu tolong dia cope up ngan beberapa subjek fakulti yang agak tough..such as Math.Naik sem 2 gak..Fendi dah agak berubah.Dia lebih open minded dalam bab sex and dah sikit2 miang dah.Dia selalu gak datang lepak kat bilik i.Kekadang tu i bawak dia gi tgk VCD blue gayboy kat bilik kawan i.Saje jer i nak exposekan dia ngan sex cara kitaorang.Kalau borak lak,dia selalu suruh i cerita kan ttg pengalam sex i kat i.Masani la best bila tgk dia tak senang duduk pasal nak cover kota nye yang tengah mencanak naik.Tapi peluang utk i meratah tubuh fendie belum kesampian sebab selalu jer line tak clear,Iyelah..kalau nak berprojek mestila tunggu line clear kan.kalau tak..mapus kena cekup.
 

Untill la one night tu.Kebetulan rmate i balikim kampung.and suasana malam tu lak memang sesuai sgt nak berprojek cos petang tadi hujan lebat.So ala2 sejuk gitu laaaa.so i ajak la fendie datang bilik kononnye nak discuss pasal tutorial. Dalam kul 10.00 mcm tu dia datang dengan berseluar pendek hitam..and bersweater biru.Nampak bulu kakinye lebat hingga ke peha.my imigination went wild dah..bulu kotenye pun mesti lebat gak kot. seperti biasa lepas study i bukak bab sex.I sajer je buka topik betapa sedapnye..bile i mengulum kote/Resah gelisah dia mendengar story i..namapaknye..plan i nak naikkan nafsu dia dah agak berjaya. Around 12.30 macam tu..dia mintak diri nak balik bilik. Puas i pujuk dia supaya temankan i tidur malam tu. Akhirnye berjaya.terus dia landing kat katil i. I baiarkan dia tidur dulu. I still dok kat meja study..tapi masa tu nafsu dah naik dah! Fendi pulak macam keluh kesah jer. Sekejap dia meniarap..sekejap terlentang..sekejap mengiring. tak sabar tunggu i masuk gelanggang kot.tak lama lepas tu i mula mengorak langkah.i tutup lampu bilik tapi i biarkan lampu meja study terbuka cos kalau buat projek dalam gelap tak best sangat.Pemandangan kureng jelas gitu. i baring sebelah dia.Masa tu fendi terlentang ,tangan kiri disilangkan menutup mukanye.I dpat agak dia just tido2 ayam jer.Tapi i tak nak la gelojoh. Takut nanti dia reject.I jugak yang malu.So at first i kena buat beberapa siri test power.
 

Step 1, i baring mengadap dia.Emmmmm..he smells really nice.Then i geselkan kaki i dengan kakinye. Step 2, i letakkan tangan i kat arasa dadanye.i biarkan kejap...then mulakan menari jari2 lembut I dari dada melurut ke perut., emmmmmmmm..dia mengeluh. Respon baik ni.. Step 3, i try cium his neck tapi dia cuba mengelak dgn menjauhkan kepalanye dari i tapi takpe...i know what to do next.i terus lurutkan jari2 i ke pusat nafsu nye-kote! I usapkan bonjolannye from the suface of his black short.Terketar body dia menahan asakan i .nampaknye umpan i dah mengena.i mulakan serangan yang lebih agresif.I mulakan dengan menghisap and menggigit manja lehernye.emmmm...jantan ni memang smell delicious.his BVLGARI scent really turns me on. Nafas fendi dah tak stabil bila i mula menjalar masuk dlm shortnyer.NO underwear!i usap manja bulu kotenye yang kasar and lebat tu.sambil tu bibir i mula mencari bibirnye.mulanye dia tak membalas tapi after a while..dia bagi respon yang cukup hangat.Tangan dia dah mula merayap ke badan i..tanagan i lak menggetel manja kotenye.
 

Then i ubah posisi..i naik on top.Bibir i mukla merayap ke pipi.mata,kening dahi and dagunye.I usap cuping telilngan.I kulum cupiong telinganye.Dia semakin syok. Masa tu i bisik kat dia..'sayang..malam ni i akan puaskan u ' dia tersenyum jer..i terus cium dia balik. rentak tangan fendi dah mula mengganas..tangannye yang kasar tu masuk dlm tshirt i..mengurut manja belakang i terus ke bontot.Erggghhhhhh...sodapnyer. I suruh dia bukak sweater nye..and i torn off mine too.nah..ni baru best...bare flesh.Barula terasa kehangatan tubuh sasa fendi yang sebenar.peluh pun dah menitik but it smells nice.I dah tak tertahan nak merasa tubuh Fendi yang half naked tu.I jalarkan bibir i dari pangkal leher terus ke dada..i jilat putingnye.I gigit lembut.emmmmm..he moaned.i terus serang lagi..kali ni i menjalar ke perut nye..sampai ke pankal pehanye yang berbulu lebat tu.I cium.i gigit bulu2 halus kat pehanye tu.I serang lagi kotenye dgan bibir i...i usap atas bawah...dah keras giler...tangan fendi lak mengusap2 rambut i...dah high la tu.Tapi i still tak nak lepasakan 'adik' dia dari shortnye. i menjalar balik naik ke atas.i suruh dia suck nipples i.U all tahu..nipples i sebikik macam pompuan punye.HA..nila satu lagi aset i yang paliong berharga.Fendi naik on top i.First he gives me a strong and passionate kiss..lepas tu terus dia nyonyot nipples i..terangkat2 i dibuatnye cos i memang sensitif sikit tang area ni.Tp..best wwwwoooooooo..dia nyonyot angd gigit macam org giler..sakit gak tapi sedap.. I dah tak tahan dah.I baringkan dia then i terus tanggalkan shortnyer.Wooooo...terpacak tegak 'tiang bendera"!
 

Kote Fendi not bad gak around 6 inch lebih..tapi yang bestnye,,kepala butuh dia besar ang \d merahBerkilat dibasahi air mazinye.I pegang kotenye...zappppppp..macam kenma elektrik shock..badan fendi terangkat and menggigil.i tersentum puas..ni baru pegang belum kulum lagi.. I gentel kepala kotenye..makin banyak air mazi yang meleleh.I lancapkan dia pelan2.Dia dah tak tentu hala.i tak nakbuang masa...slurppppp..kote nye i kulum terus masu ke anak tekak.KAli ni ni badan fendi terangkat lagi...megerang kuat kali ni.Emmm..i faham..dia puas ngan apa yang i buat tu.Terketar2 kaki dia.TAgana fendi mula mencenkama kuat rambut i..aduhhh saki gak tapi takpela..asalakan dia kesedapan.I sorong tarik..masuk and keluar.i jilat and jilat..hiasap, sedut and gigit manja kepala buth fendi yang dah mengelembung besar dari tadi.kembang kuncup and merah menyala..air mazi dia sodap gitu...
 

Reaksinye paling best bilam i jilat alur kencing nye.Dia makin menggila...mengerang kuat.Llebih2 lagi bila i kemam biji pelir nye.I kemam macam i kemam gula2.i tahu, jantan memang suka bila biji pelir dia orang kena kulum.Silap haribulan..boleh terpancut terus.Fendi lak..tak perlu nak tunggu i ajr terus henjutkan punggung dia utk masuk kotenye lebih dalam kat mulut i.senang la sikit kerja i kan...i tetap maintan..ngulum kepala butuh dia.sekali sekal i geselkan gigi i kat kepala butuh..mengerang lagi la dia..he he he lebih kurang 15 macam tu...fendi henjutakan kote nye masuk dalam mulut i..santak sampai ke anak tekak.Nak termuntah i dibuatnye...rupa rupanye membe dah pancut! POwer gak pancutan nye...air maninye banyak and pekat gitu!(fendi pernah mengaku kat i..dia tak pernah melancap..so no wonderla,air maninye pekat and sedap) i sebenarnye cukup tak suka telan air mani..tapi denagn fendi punyer..lain sikit la...sweet gitu rasanyer! for a few while. i terus jilat kepala butuhnye.Nak jlat sisa2 air mani dia. Tapi baru jer 2 kali sedut..dia dah tarik i naik atas,landing kat dadanye.Dia kat dia tak tahan ...ngilu katnye. i gelak jer..
 

Malam tu..puas gak i kerjakan butuh fendi ni.4 round i blow job dia..and setiap kali main tu..dia improve sikit.FRom that day on..kitaorang selalu gak berprojek..tapi bila line clear jer lka.Selalunye..bila dia gersang..dia datangla mintak servis i.Bila i gersang lak..dia kena lak bagi kote dia kat i..selalunye kitaorang projek ka bilik i la.Pernah gak kitaorang berdua saje nak merasa thrill..main dalam toilet..and i pernah lancapkan dia dlm dewan kuliah! pandai2 la cover babe..Now ni...fendie dah agak mahir menyontot bontot i. Tapi cerita tu lain kali aje la i cerita ok?
 

So i guess ni ajer secebis pengalaman yang i ada utk share ngan korang.Sajer jer nak bagi colours sikit kat site ni.TApi kalau ada jantan2 yang berminat nak mintak blowjobkan diaorang..or sesape saje yang nak berkenalan ngan i...tak kira lelaki or pompuan..bolehla email kat kulumkote@lovemail.com .Especially for.. epol .. putera69@nightmail.com ...boleh tak i berkenalan ngan u???
 

byeeeee....

7 comments:

  1. Replies
  2. VIMAX PEMBESAR PENIS CANADA

    Bikin Penis Besar, Panjang, Kuat, Keras, Dengan Hasil Permanent

    isi 30 cpsl Untuk 1Bulan Hanya.450.000;

    Promo 3 Botol Hanya.1.000.000;



    ANEKA OBAT KUAT EREKSI DAN T.LAMA 



     PERANGSANG WANITA SPONTAN 

    ( Cair / Tablet / Serbuk / Cream) 5Menit Reaksi Patent.
    Sangat Cocok Untuk Wanita Monopouse/ Kurang Gairah.



     ANEKA COSMETIK BERKWALITAS TERBAIK 

    ( Pelangsing Badan, Pemutih Muka & Badan, Flek Hitam,
    Jerawat Membandel, Gemuk Badan, Cream Payudara,
    Obat Mata Min/ Plus, Peninggi Badan, Cream Selulit,
    Pemutih Gigi, Pembersih Selangkangan/ Ketiak,
    Pemerah Bibir, Penghilang Bekas Luka, Perapet Veggy,



     ALAT BANTU SEXSUAL PRIA WANITA DEWASA 



     087833979288-082221218228 BBM.24CEE3AE MR.YUDI 

     Cerita Hot Dan Vidio Porn Indonesia Artis ModelAbg Di Perkosa Di sekolahan Rame-Rame

    ReplyDelete