Sunday, 27 January 2013

Sepupuku Zali



Dah 3 hari sepupu aku Zali duduk dengan family aku. Boring gila aku dibuatnya. Ye lah, aku tak boleh bergerak bebas. Baru 3 hari dah macam 3 tahun. Tapi petang ni dia balik umah mak bapak dia diselatan. Dia datang sini sebab ada interview. Semoga tak dapat, padan dengan muka kau! Sebenarnya ada sebab kenapa aku tak suka dia. Masa malam pertama dia stay umah aku. Aku nampak dia asyik perati bontot aku. Aku pakai seluar track je. Tapi sebab bontot dan peha aku ni montok, tu yang nampak sendat. Masa tidur memang pintu bilik aku tak berkunci, sebab tombol pintu bilik aku rosak. Sebab tu lah aku dapat rasakan ada yang tak kena bila pada paginya aku sedari ada sisa air mani yang telah kering di bahagian punggung dan peha seluar trackku serta di belakang baju t-shirt dan sedikit di atas bantalku. Aku rasa dia lancap dan pancut kat aku masa aku tidur malam tadi. Aku tak cerita kat sesiapa pun, bila aku cerita kat buah hati aku dia cuma gelakkan aku. Tapi dia janji nak datang umah bila free untuk tolong betulkan tombol pintu yang rosak. Pada malam tadi, aku sengaja pakai kain batik dan t-shirt. Memang kain batik menaikkan nafsu lelaki sebab ianya sendat membaluti punggung dan pehaku, kena pulak tu ia senang untuk diselak. Jadi lelaki memang boleh stim tahap maksima kalau tengok perempuan pakai kain batik. Aku tengok Zali gelisah bila aku berada dalam pandangan matanya. Kena pulak tu, dia siap ambik gambar aku time aku tengah sedap tengok TV, aku tahu, sebenarnya dia sengaja nak simpan gambar aku buat stok lancap. So, bila aku tengok dia leka je, aku cilok memori kad kamera dia dan aku transfer gambar aku yang dia ambil tu ke dalam kamera aku. He he he, biar dia takde modal nak buat melancap. Seksa dia sikit. Ha ha ha… Masa tidur dah sampai, aku prepare penyembur serbuk cili kat bawah bantal incase dia hilang kawalan dan cuba nak buat something yang buruk kat aku. Aku just baring dan buat-buat tido. Jam dah menunjukkan pukul 1 pagi. Sah mak bapak aku dah tido. Aku rasa time tu lah Zali buat projek. Memang tepat jangkaan aku bila aku dengar bunyi seseorang membuka pintu bilikku perlahan-lahan. Dari mata yang aku kecilkan, aku nampak kelibat Zali masuk menuju ke arahku. Cahaya dari luar bilik sudah cukup untuk memberikan ku peluang membiarkan dia menatap tubuhku sepuas-puasnya. Dari mata yang ku kecilkan, aku dapat nampak dia berdiri di tepi katilku menatap seluruh tubuhku sambil tangannya tak henti-henti mengocok anunya. Lepas tu aku nampak dia tunduk dan merapatkan mukanya ke betisku dan menghidu aroma betisku. Kemudian perlahan-lahan dia selak kain batikku hingga menyerlahkan peha gebuku yang putih melepak itu. Kali ni dia hidu pulak aroma pehaku dan seterusnya aroma tundun tembamku yang masih di tutupi kain batik itu. Aku dengar nafasnya semakin kuat, aku tahu dia semakin bernafsu. Aku tak boleh lambat, aku mesti berikannya posing yang paling maut biar dia menggigil. Terus sahaja aku berpaling mengiringkan badanku membelakangi dia dan di kesempatan itu aku tarik sekali kain batikku supaya ianya kelihatan ketat membalut punggungku. Tiba-tiba aku terasa ada hembusan nafas yang laju di celah-celah cipapku, rupanya dia sedang menghidu aroma cipapku. Kain aku rupanya tadi diselakkan hingga ke pangkal peha dan ini membuatkan keadaan aku tak ubah seperti sedang memakai skirt batik apabila dalam keadaan mengiring itu, kainku hanya menutupi punggungku. Aku kemudian terdengar bunyi nafas dia yang semakin tak teratur dan tiba-tiba sahaja aku merasakan ada sesuatu menyelinap perlahan ke dalam kain ku serta ada sesuatu yang hangat menyentuh lurah punggungku. Serta merta aku memegang erat penyembur serbuk cili dan bersedia atas sebarang kemungkinan. Aku merasakan dia cuba hendak menyelitkan kepala anunya di celah lurah punggungku. Serentak dengan itu, aku terasa sesuatu yang hangat menyembur-nyembur lurah punggungku. Sah lah dia nak pancut di bontotku. Aku membatalkan niat hendak menyembur dia dengan serbuk cili itu. Aku hanya mematikan diri menunggu dia menghabiskan air maninya. Selepas habis air maninya di pancutkan, perlahan-lahan dia keluar dari bilikku dan menutup pintu. Aku yang masih lagi dalam keadaan itu meraba punggungku yang basah dengan air maninya. Aku colet sedikit air maninya dan ku hisap, yekkk.. payau, bau pun tak kuat. Best lagi En. Dan punya. Aku tak lap air mani tu, aku biarkannya sebab aku rasa best bila dapat merasakan ada air yang perlahan-lahan mengalir turun dari celah bontotku. Aku betulkan kain yang aku pakai dan aku tidur. Lebih kurang pada pukul berapa aku pun tak pasti, aku tersedar dari tidur bila aku terdengar bunyi nafas yang kencang. Aku buka perlahan-lahan mataku dan aku lihat, Zali sekali lagi memuaskan nafsunya dengan menatap tubuhku. Aku yang dalam keadaan terlentang itu terus mengubah posisi mengiring sekali lagi cuma kali ini kain ku ketat membaluti seluruh kaki ku. Ini bermakna dia tak de chance nak selak, sebab kalau dia selak aku pasti akan tersedar. Setelah agak lama aku tunggu, akhirnya aku merasakan punggungku bertalu-talu ditimpa air mani yang di pancutkan olehnya hingga kehangatannya menembusi kain batikku. Selepas habis air mani di pancutkan, dia kelihatan tak mahu lagi keluar dari bilikku, malah aku kedengaran bunyi tangannya mengocok anunya terus menerus tanpa henti. Aku rasa dia nak lancap puas-puas ni. Dalam lebih kurang 15 minit aku dalam posisi begitu, aku rasa penat. Aku pun terfikir, aku nak dia pancut kat mana pas ni. Aku dapat satu idea. Aku baring telentang cuma kepala aku berada dalam keadaan sedikit mendongak membuatkan mulutku ternganga sedikit. Aku mengharapkan supaya dia pancut kemulutku. Harapanku menjadi kenyataan apabila aku merasakan bibirku menyentuh kepala anunya dan serentak dengan itu satu pancutan telah mengenai pipiku dan yang selebihnya hanya meleleh terus kedalam mulutku. Aku tak telan, aku simpan dulu air maninya didalam mulutku. Tak banyak, sikit je yang keluar, cair lak tu. Lepas dah habis air maninya, dia pun terus keluar dari bilikku. Aku yang menyedari pintu bilikku sudah ditutup kembali terus memainkan air maninya dengan lidahku dan menelan sedikit demi sedikit air maninya yang payau dan cair itu. Aku kemudiannya tidur dengan penuh rasa bangga sekali. Paginya, time aku bangun tidur, aku lihat di cermin, pipiku ada kesan air mani Zali yang sudah kering. Begitu juga dengan kain batikku serta celah bontotku. Aku basuh bersih-bersih segala kesan yang ada dan apabila aku keluar dari bilik, aku lihat Zali sudah dihantar oleh bapakku ke stesen bas. Bagus, malas aku nak tengok muka dia. Bukannya bagus sangat pun.

13 comments:

  1. sorry tumpang iklan

    Saya ada jual Pussy n Penis Palsu.
    Alat nie 100% selamat,
    Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,


    kalau berminat boleh text Saya..
    Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
    Email uzumakitakuma@yahoo.com
    Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
    COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
    (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

    untuk maklumat lanjut layari
    http://pussypalsu00.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cerita Sex Indonesia - Dokter Jepang Cantik Yang Genit~~~~~~Cerita Sex Indonesia - Masa Remaja Yg Sungguh Menyenangkan



      Rahasia Pacar Teman Kost ku~~~~~Penelusuran Erotic stories~~~~~Pemerkosaan terhadap primadona sekolah



      Cerita Seks terbaru Fantasi di akhir pekan~~~~~info Video Porno Indonesia Dan Para Artis Indonesia lebih lengkap clik disini



      Kumpulan Gaya Cerita Ngentot Cerita Dewasa Cerita Sex Indonesia~~~~~Tips Dalam Mendapatkan Wanita Idaman Anda Dalam Kumpulan Cerita Dewasa Kategori Artikel Sex



      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot~~~~~Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet



      Cerita Dewasa 2014-2015 Jeritan Pembawa Nikmat~~~~~Cerita Seks - Ngentot Merayakan Kelulusan SMA Pacarku~~~~~mahasiswi bercinta di kontrakan



      Cerita Seks Dengan Tante Murni Cerita Seks Panas Terbaru~~~~~Aku Ngentot 3 Cewek Cantik Bangat~~~~~Cerita Sex Artis Cantik Cynthiara Alona



      ngentot degan kakak sepupu ketika suaminya lagi gak ada~~~~~Foto Bugil Anita Hara Tanpa Sensor Terbaru~~~~~Karyawan Asing Yang Tangguh Ngesex



      Gambar Gaya Bercinta Paling Hot yang disukai para Wanita~~~~~Alat Bantu Sex Wanita Penis Maju Mundur Getar Goyang~~~~~Capsule Pembesar Penis Herbal King Cobra Capsule


      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol

      Kisah Seks dengan Guruku yang Cantik dan Seksi

      Cerita Panas Kulahap Memek Ibu Dan Adik Kandungku

      Cerita Dewasa Hot Bercinta dengan Istri Pembeli Mobil

      Cerita Dewasa Hot-Pesta Sexs Pacarku dan Adiknya

      Delete
    2. Gadis Asia Cantik Putih Mulus Toket Gede Meki Tembem,Foto Telanjang Bugil di Kolam Renang

      Cerita Seks Ngentot dengan Tetangga Baruku Yang Putih Mulus dan Bahenol,Foto Sex Hot Model Baby Juwita

      Gambar Skandal Isteri Dengan Boss Bogel Hot Tetek Besar Gambar Tudung Tetek Kecil Cipap Ketat

      Kisah Sek bersama Janda Muda Di kota Bandung @ Nikmatin Susu Montok Mbak Lina Dan Mbak Wati

      Cerita Sex Tante Kos Bernama Rita Paling Hot Foto Bugil Telanjang Dewi Cinta Tanpa Sensor Laris Manis di Internet

      Mulusnya Susu ini siap untuk di emut, info cewek telanjang yang mau ngentot memek,Cream obat pemutih wajah Alami - Permanen - aman

      Gambar Awek Bikini Bogel Tetek Besar Erna Pamer Toket Pake Seragam Sma Lalu Ngentot

      Video Anak Smp Mesama Pacarnya Diruang Tamu,Cewek Suka Tampil Bugil Depan Cermin

      Ameri Ichinose : 50 Foto Bugil Bintang Baru Porno Jepan...Mulussss,Koleksi cewek Lagi Garuk Memek Di Tempet Umum... Kagak Sadar

      Tiga Saudara : Pose Hot Bugil Pamerin Memek Sambil Cuci Mobil..berbusa - busa.Foto Sexy Tamara Bleszynski Pakai Baju Hitam

      Pose Hot Abg Sma Bugil : Lagi Pamerin Susu & Memek..Kelakuan Binal,Video Live : Ngentot Abg Bertudung Yang Liar ..Maen Diatas Kursi Kuno

      Ass Point Fuck] Photo Ngentot Hot : Adegan photo Abg Saat Dientot..meringis keenakan Gan,Download Video Porno Angel Lelga Full 3gp

      Photo : Indonesian Umbrella Girls Collection, Luuuaarrrrrr biaassaaa,Download Video Porno Jenifer Duhn Terlengkap 3gp

      Foto Hot Tenty Kamal for Popular Magazine,Rupa ini Perkerja Mas 5 Bintang ... Amat Memaluka

      Foto HOT Cewek LESBIAN Sumpah HOT Banget Gan,Cara Memperbesar Penis Dengan Vakum Penis Tarik Sport

      Delete
  2. utk wanita shj, xkesah anak dara, bini org atau janda belah shah alam…yg rasa gersang dan nk merasa btg bleh pm no ni, 0147403170.

    ReplyDelete